Almanya'da Ev Yandı 5 Ölü

Almanya'da Ev Yandı 5 Ölü

Nürnberg'de yangın: 4'ü çocuk 5 kişi öldü

Almanya’nın Nürnberg kentindeki İndustrie sokağında bir binada çıkan yangında, aynı aileye mensup 5 kişi hayatını kaybetti. Tamamen yanan binada 4 kişi ise ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.
Nürnbergde yangın: 4ü çocuk 5 kişi öldü

NÜRNBERG Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Alexandra Federl tarafından yapılan açıklamada, Sandreuth semtindeki İndustrie caddesi üzerinde bulunan 11 numaralı binada henüz nedeni bilinmeyen nedenlerden dolayı sabaha karşı yangın çıktığı, yangının hızla yayılması sonucu 34 yaşındaki bir kadın ile yaşları 4-7 arasında değişen 4 çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi. Binada bulunan diğer 4 kişinin de ağır şekilde yaralanarak hastaneye kaldırığı açıklandı.
Cumartesi sabah saat 03.00’te meydana gelen yangının çıkış nedeni hakkında bir açıklama yapmanın henüz erken olduğunu ve konuyla ilgili kriminal ekipler tarafından olay yerinde inceleme başlatıldığını belirten Federl, binanın kullanılamaz durumda olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.