Alper Ulusoy'un kararları akıllara Kocaman'ı getirdi

Alper Ulusoy'un kararları akıllara Kocaman'ı getirdi

Konyaspor-Beşiktaş maçında hatalı kararlara imza atan Alper Ulusoy, haftalar önce Aykut Kocaman tarafından sert bir dille eleştirilmişti.

Süper Lig'in 22. haftasında Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

1-1 sona eren mücadeleye, maçın hakemi Alper Ulusoy damga vurdu.

Her iki takımın aleyhine de skandal kararlara imza atan Ulusoy'un ceza sınırındaki Pepe ve Talisca'ya verdiği kartlar ise siyah-beyazlı taraftarları kızdırdı.

Özellikle Talisca'nın pozisyonunda Brezilyalı futbolcunun faul yaptığını zanneden Ulusoy'un bu kararı akıllara Aykut Kocaman'ı getirdi.

ÇAT ÇAT ÇAT VERDİ DEMİŞTİ

Kocaman haftalar önce yaptığı açıklamada, "Alper Ulusoy'du galiba hakem, Karabük maçını oynuyoruz, 3 oyuncumuz sarı kart zincirinde; çat, çat, çat diye tam nokta atışı. Niye rakiplerimize de olmuyor? Çok tecrübeli bir insanım, çok net gözüküyor. Bizim şampiyon olma ihtimalimiz iki tarafta da çok zor gözüküyor, Fenerbahçe taraftarı bunu bilsin" demişti.

Ulusoy'un Fenerbahçe'den sonra bu kez Beşiktaş'ın ceza sınırındaki futbolcularına kart göstermesi, futbolseverler tarafından sert bir dille eleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.