Aman Dikkat! iMessage for Android Gerçek Mesaj Uygulaması Değil!

Aman Dikkat! iMessage for Android Gerçek Mesaj Uygulaması Değil!

iMessage for Android adlı bir uygulama Play Store üzerinde yer almaya başlamış durumda, ancak kullanıcılar cihazlarında büyük bir soruna neden olabilecek bu uygulamalar ile gizliliğini riske atmaya devam ediyorlar...

Şimdilerde ise Apple'ın iMessage sistemini Android cihazlara getirmek için bir takım adımlar atmaya devam ettikleri ancak şirketin bu adımları yakın zaman içerisinde değil gelecek aylarda atmasının söz konusu olabilecek olduğu ifade edilmekte. 

iMessage for Android ile ilgili olarak Google Play üzerinde yayına alınan uygulama maalesef bir takım sorunlara neden oluyor, bu uygulama kullanıcıları cihazlarında direkt olarak sorunlara neden olmasının yanı sıra büyük hatalar ve kritik sorunların yanında güvenlik açısından sorunlara neden olurken kullanıcıların bu tür sorunlar yaşamasının hackerların eline mesajların geçmesini sağladığı. Bu mesajların hackerlar tarafından kullanılmasının söz konusu olabilecek olduğunu ifade ederek bu tür uygulamalara güvenilmemesi gerektiği ifade edilmekte. Kullanıcılar iMessage for Android uygulamasını cihazlarına yükledikleri taktirde tüm mesajları ve cihazları hackerlar tarafından kontrol edilebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.