Ambulans ile Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı, 1 Ölü!

Ambulans ile Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı, 1 Ölü!

D-100 karayolunun Yeniçağa mevkinde yaşanan olayda bir ambulans ile bir otomobil kaza yaptı, kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişinin ise yaralandığı açıklandı.

D-100 karayolunun Yeniçağa mevkinde yaşanan kazada otomobilin içerisine sıkıştığı açıklanan ve hemen ardından hayatını kaybettiğine değinilen Güler Çınar isimli şahsın otomobilde sıkışarak hayatını kaybettiği diğer 4 kişinin ise yaralandığı açıklandı.

Ambulansta yer alan görevlililerin olaydan küçük bir yaralanma ile kurtulduğu ifade ediliyor olurken, ambulansta görevli olan Betül Yılmaz'ın ve otomobilde bulunanların çok ağır durumlarının olmadığı ve yaralanmanın kolay bir şekilde atlatıldığı ve hayati risklere neden olmadığı açıklandı. Olaya derhal Bolu İtfaiyesi tarafından müdahale edilirken yapılan açıklamada olayda yaşanan can kaybının ve diğer kusurların araştırılması için kazayla ilgili genel bir araştırma başlatıldığı ve araştırma sonuçlarına göre gereken yaptırımların uygulanacak olduğu ifade edildi. Gelecek aylarda kamu davasına dönüşmesi ve sonuçlandırılması beklenen kaza hakkında gelecek günlerde de hastaneden ve yetkili isimlerden bir takım açıklamalar mutlaka gelecektir. Kaza hakkında elimize ulaşan bilgileri sizlerle beraber paylaşmaya devam edeceğiz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.