Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama'dan Açıklama

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama'dan Açıklama

Son dakika... ABD Başkanı Barack Obama Musul operasyonu hakkında konuşmasında IŞİD'i, zorlu bir iş de olsa bitireceklerini söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, düzenlenmiş olduğu basın toplantısında İtalya Başbakanı Matteo Renzi ile birlikte konuşma yaptı. Basın açıklamasında Musul'u IŞİD'ten temizlemek amacıyla Irak ordusunun yürütmeye başladığı operasyonu başlangıç için atılmış büyük bir adım diye belirtti.

MUSUL OPERASYONU KOLAY BİR MÜCADELE OLMAYACAK

ABD Başkanı Barack Obama, Musul Operasyonu hakkında yapılacak mücadelenin hiç kolay olmayacağını ve uzun zaman alacağını dile getirdi. Fakat Musul Operasyonu'nun zafer ile sonuçlanacağını söyledi. Barack Obama sözlerinde son olarak, "IŞİD'in Musul'da yenilgiyi uğratılacağından eminim" diyerek belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.