Amerika Birleşik Devletleri Donanması Skandala İmza Attı!

Amerika Birleşik Devletleri Donanması Skandala İmza Attı!

Amerika Birleşik Devletleri Donanması tarafından bugün sabah saatlerinde Twitter hesabından paylaşılan fotoğraflar tüm herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Amerika Birleşik Devletleri Donanması Twitter hesabından yayınladığı yeni fotoğrafta bundan yıllar öncesinde yaşanan savaş zamanında Türk bayrağını ve Türk askerlerini öldürdüğü sırada resmedilen bir fotoğrafı 3'lü sıralar halinde paylaşmasının sonucunda ortaya çıkan tepkilere rağmen fotoğrafı kaldırmadığı gözlemlendi.

Konu hakkında Twitter hesabının resmi bir hesap olduğu net olarak biliniyor olurken vatandaşlar tarafından verilen tepkiler ise şaşırtıcı derecede fazla oldu, Amerika Birleşik Devletleri Donanması daha önce bu tür bir takım skandallara imza atmış ve attığı bu skandallar Amerikan basınında fazla yer almamasına karşın Türk ve diğer Rus basınında fazlası ile servis edilmişti.

Türk askerlerine yapılan bu zulüm sonucunda ölmüş olan askerlerin canının bedellerinin ödenmediği küresel dünyada tepkiler her geçen gün artarken Rusya ve Amerikan savaşının sinyallerinin verilmiş olabilecek olduğu, Amerikan denizaltı gemilerinin ve savunmasının son derece güçlü olduğuna dair Amerika Birleşik Devletleri Donanması tarafından bilgiler verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.