Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN

Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN

AMERİKANIN TÜRKİYE SEFERLERİ

Domuzsever sığır çobanlarının ülkesi olan, hormonlu, yalancı, talancı, dolandırıcı insan kılıklı pislikler tarafından yönetilen Amerika, güney sınırlarımıza yerleştirdiği, adına PYD dediği, dünyanın her tarafından topladığı, kelimenin tam anlamıyla serserilerden ve pisliklerden oluşan lejyoner itler ordusunu koruyabilmek amacıyla ülkemize sefer üstüne sefer yapıyor.
Bir gün dedikleri öbürgün dediklerine uymayan: bir gün doğruladıklarını öbür gün yalanlayan bu alçak katiller ülkesinin yöneticileri, içimizdeki sözcüleri vasıtasıyla bizden istediklerini resmi kayıtlara geçirebilmek amacıyla, her gün bir çukur yetlilisini ülkemize göndererek ordumuzun Suriye harekatını durdurmaya çalışıyor.
Bilinen bir gerçektir ki bugün durursak, yarınımızı kaybederiz.
Ve yarınımızı kaybedersek bu topraklarda ayağı üzerinde duran bir ülke olarak yaşayamayız.
İçimizdeki bazı namertlerin istedikleri gibi Amerikan pisliklerinin mandası oluruz.
Bu nedenle güneyimizdeki itler ordusunu bir it kalmayıncaya kadar cehenneme gönderinceye kadar harekatı devam ettirmek zorundayız.
Allah cc İslamın Son Ordusunun yar ve yardımcısı olsun mutlak zafere kadar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.