Android One'lu Nokia 7 Plus tanıtıldı

Android One'lu Nokia 7 Plus tanıtıldı

Nokia, bugün MWC 2018 fuarında sahne aldı ve daha gelişmiş yazılım güncellemeleri için saf Anroid One ile en iyi orta düzey telefon olan Nokia 7 Plus'ı duyurdu.

Tahmin edildiği gibi Nokia, bugün MWC 2018 fuarında sahne aldı ve daha gelişmiş yazılım güncellemeleri için saf Anroid One ile en iyi orta düzey telefon olan Nokia 7 Plus'ı duyurdu. Telefon ayrıca, 1080 x 2160 (FHD +) çözünürlükle 18: 9 en-boy oranı ile bir 6 inç ekrana sahip.

Kapağın altında, 2,2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli CPU ve Adreno 512 GPU ile Snapdragon 660 mobil platformunu bulacaksınız. 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanıyla telefon, birçok orta düzey özellik sunuyor.

Arka tarafta, Zeiss optiklerini kullanan bir çift kamera ayarı (12MP + 13MP, 2x optikzumlu) ve ön tarafta videoları ve görüntülü sohbetler için 16MP kamera yer alıyor. Nokia 7 Plus, büyük 3800 mAh pilin hızlı şarjı için Type-C USB portuna sahip ve standart bir 3.5 mm kulaklık girişi içeriyor.

Genel olarak bakıldığında, Nokia'nın istediği 399 EUR fiyata göre oldukça iyi özelliklere sahip bir akıllı telefonu gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.