Android Tarihindeki En Büyük Etkinlik 4 Ekimde Etkinlikte Neler Tanıtılacak

Android Tarihindeki En Büyük Etkinlik 4 Ekimde Etkinlikte Neler Tanıtılacak

4 Ekimde düzenlenecek olan en büyük etkinlik Google lansmanında kullanıcıları neler bekliyor?

Uzun süredir gündemde olan android tarihindeki en büyük etkinlikte yeni teknoloji ipuçlarının yayınlandığı Google etkinliği çok yakında. İki gün sonra 4 Ekim'de yapılması planlanan etkinlik, Android ve Google platformu geleceği için oldukça ciddi kararları bünyesinde bulunduruyor.

Etkinliğe iki gün kala, Google'ın etkinlikte yayınlayacağı muhtemel açıdan bakılan donanımsal ve yazılımsal olarak önem arzeden ürünleri ve yeni projeleri sizler için derledik.

Nexus'a Veda, Hoşgeldin Google Pixel

İlk sızıntı, Google bu dönem Nexus modelini sonlandırarak yine kendi markasıyla Google Pixel'i tanıtacağı yönündeydi. Etkinliğin başlamasına yakın Google'ın resmi kanallarından paylaşılan ipuçlarına göre 4 Ekimden sonra Nexus tarihe karışıcak yerine Google Pixel ve Google Pixel XL alıcak. Bu iki telefonun tanıtımı etkinlikte yapılacak.

Android Chrome OS Karışımı Andromeda

Son haftaların tartışma konusu ise Google'ın etkinlikte Android ve Chrome OS'un karışımını yaparak oluşturduğu yeni işletim sistemi Andromeda Google'ın tüm cihazlarında kullanılacağı gelen diğer bilgiler arasında bu işletim sistemi 4 Ekimdeki etkinlikte tanıtılacak.

Sanal Gerçeklikte Üst Level Daydream VR

Google I/O 2016 etkinliğinde duyurulan ve sanal gerçeklik teknolojisini gerçek anlamda hayatımızda önemli bir yere sahip olacak olan Daydream VR'ın 4 Ekimde yapılacak lansmandan sonra kullanıcılara sunulacak. Bu teknolojiyi destekleyen ilk telefonlar google'ın yeni yıldızları Google Pixel ve Google Pixel XL olacak.

4K Destekli Chromecast Ultra

Google'ın televizyonlar için ürettiği Chromecast, 4K desteği ile lansmanda tanıtılacak. Eğer kullanıcılar 4K çözünürlüklü televizyonlara sahiplerse 4K videoları izleyebilecekler.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.