Androidli Nokia 3310 geliyor!

Androidli Nokia 3310 geliyor!

Nokia 3310'un Android destekli modeli geliyor.

HMD Global, ünlü Nokia 3310'u bu yılın başlarında hayata döndürdü ve şimdi şirket, daha modern özelliklerle seriyi geliştirmeye devam etmek istiyor gibi görünüyor. Cihaz, 3G desteği ile Eylül ayında piyasaya çıktıktan sonra, HMD, Nokia 3310'a 4G özellikleri ile tekrar piyasaya sunacak.

Yakın zamanda TENNA üzerinde ortaya çıkan bir liste, yeni Nokia 3310'dan neler bekleyebileceğimiz konusunda bazı özelliklerle görülmüştü. Şaşırtıcı bir şekilde, daha gelişmiş bir işletim sistemi özellikler arasında görünüyor.

Android deneyimini yaşama

Temel olarak, bu yıl piyasaya çıkan yeni Nokia 3310, HMD'nin kendisi tarafından geliştirilen, ancak Nokia'nın orijinal olarak kendi özellikli telefonları için geliştirdiği ünlü 30 Serisi platforma dayalı bir özellikli işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Ancak TENNA girişi doğruysa, 4G ile Nokia 3310, YunOS sayesinde Android ekosisteminin tadına varabilir.

Alibaba tarafından geliştirilen ve Android Açık Kaynak Projesi temel alınarak hazırlanan bu işletim sistemi, en azından Nokia 3310'a Android uygulaması desteği getirebilir. Ancak cihazın mevcut teknik özelliklerine bakıldığında bu ilk bakışta pek mantıklı değil.

4G destekli Nokia 3310 ve diğer tüm özelliklerle 2018 yılının başında ortaya çıkacak. Bu nedenle eski modelin Android dünyasına ilk adımı nasıl attığını görmek ilginç olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.