Antalya Serik İlçesinde Kaza ! Baba ve oğlu hayatını kaybetti!

Antalya Serik İlçesinde Kaza ! Baba ve oğlu hayatını kaybetti!

Antalya Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında minibüs şoförü ve yanında bulunan oğlu hayatını kaybetti.

Antalya Serik Kaza Haberi
Musa A. (42)'ın kontrolünde ki minübüs, Çandır Kavşağı yakınlarında kendisi ile aynı yönde giden Ahmet Ö. yönetiminde kullanılan tıra arkasından çarpması sonucu minibüs içerisinde bulunan baba ve oğlu hayatını kaybetti. Antalya Serik'te yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişide kaza sırasında yaralandı.

Kazada Minibüs sürücüsü Musa A. hayatını kaybetti. Temel E. ve araçta bulunan suriye uyruklu olduğu tespit edilen Mustafa M. araçta sıkıştığı bilgisi alındı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldılar. Olay yerine intikal eden Antalya Serik Devlet Hastanesi Ambulansında ilk müdahaleler yapıldı. Cenazeler ise Serik Devlet hastanesine yola çıkmak üzere morga kaldırıldı. 

Yaralıların Durumu İyi Değil

Hastaneye kaldırılan diğer yaralıların hayati tehlikeleri bulunuyor. Kazanın ufak bir çapta kaza olmadığı buradan anlaşılmakta. Olay yerinde şok yaratan kaza yaşanmışken, ardından ikinci bir kaza daha meydana geldi.
Bu defa başka bir araç ambulansa arkadan çarptı ve can kaybı yaşanmazken ambulansta maddi hasar meydana geldi.

Böylesine ilginç ve Antalya Seriklileri üzen haberin acısını tüm aileleriyle paylaşıyor,  hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. 

Türkiye'de Kaza Oranı Azalmıyor

Sebebi nedendir bilinmez, Türkiye'De kaza sayısı azalmıyor. Artan araç sayısı, insanlardaki hız tutkusu, alkol tüketiminde ki artış bu artışlardaki en önemli sebepler olarak görülmekte. 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.