Antalya'da Zincirleme Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

Antalya'da Zincirleme Trafik Kazasında 2 Kişi Yaralandı

Antalya'da dört aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralanırken diğer araç sürücüleri kazayı maddi hasarlı atlattılar.

Antalya’da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

Kaza,akşam dokuz sularında Gazi Bulvarı'nda gerçekleşti.Çallı Kavşağından Düden istikametinde giden İsmail Erol kontrolündeki 45 PY 091 plakalı araç, başka bir aracın sıkıştırmasıyla karşı şeride geçmek zorunda kaldı. Refüjü aşarak şerit ihlali yapan  araç, karşı yönden gelmekte olan Murat Şafak yönetimindeki 07 HDC 22 plakalı araca çarptı. Kazaya Gökhan Özcan idaresindeki 07 AZF 82 plakalı otomobil ile Can Şen kontrolündeki 35 HEF 49 plakalı araç da karıştı. 45 PY 091 plakalı aracın şoförü İsmail Erol ile ön koltuktaki eşi Asuman Erol yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye götürülürken, diğer araç sürücüleri kazayı maddi hasarla atlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.