Apple, Tim Cook'a güvenlik nedeniyle özel jet tahsis etti

Apple, Tim Cook'a güvenlik nedeniyle özel jet tahsis etti

Apple CEO'su Tim Cook'a, güvenliğini sağlamak amacıyla nedeni fark etmeksizin tüm işlerinde kullanabileceği bir özel uçak tahsis edildi.

Apple CEO'su Tim Cook, nereye giderse gitsin özel jetle uçmak zorunda. Yönetim kurulunun aldığı kararla birlikte, 2017'de ödül ve ödüllerden 102 milyon dolar kazanan Tim Cook'a güvenlik nedeniyle özel bir jet tahsis etti.

Şirketten yapılan açıklamada güvenlik ve verimlilik vurgusu yapıldı. Yaptığı şirket seyahatleri dışındaki kişisel gezilerde ücret ödemeyecek ve bunu gezinti tazminatı olarak kullanacak. Apple, Tim Cook'un geçtiğimiz yılki seyahat masraflarının 93 bindolar olduğunu açıklamıştı.

Daha önce de Apple'ın kurucusu Stece Jobs'a 100 milyon dolar değerinde bir özel jet tathsis edilmişti. Bu jeti Jobs'ın ölümünden sonra Apple Tasarım Direktörü Jony Ive satın almıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.