Apple, uygun fiyata yenilenmiş iPhone 7 satıyor!

Apple, uygun fiyata yenilenmiş iPhone 7 satıyor!

Apple, uygun fiyata yenilenmiş iPhone 7 ve iPhone 7 Plus satıyor!

iPhone 8 ve iPhone X satışları ile umduğunu bulamayan Cupertinolu teknoloji devi Apple, çareyi yenilenmiş iPhone 7 ve iPhone 7 Plus satışında arıyor.

Apple, bugünden itibaren resmi olarak yenilenmiş iPhone 7 modellerini satacağını açıkladı. Peki, yenilenmiş iPhone 7'lerin farkı ne?

Yenilenmiş iPhone 7 modelleri için garantiye gönderilmiş olan telefonların baştan aşağı yenilenmiş hali diyebiliriz. Sıfır olarak da nitelendirebileceğimiz bu cihazlar gerekli testlerden geçtikten sonra müşterilere sunuluyor.

Bir yıl garanti ile gelen yenilenmiş iPhone 7 modelleri normal iPhone 7'ye göre 50dolar daha az bir fiyata sahip.

Yenilenmiş iPhone 7 32 GB 499 dolar, iPhone 7 128 GB 589 dolar ve iPhone 7 256 GB ise 679 dolardan satılıyor.

Yenilenmiş iPhone 7 Plus 32 GB 599 dolar ve iPhone 7 Plus 128 GB ise 689 dolardan alıcılarını bekliyor.

Apple'ın yenilenmiş iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı şimdilik Amerika'da sattığını belirtelim. Bakalım Apple, ülkemizde de yenilenmiş ürünlerini satmaya 2018 yılında başlayacak mı?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.