Apple Watch Rekorları Kırdı! - En Çok Kazanan Apple Oldu!

Apple Watch Rekorları Kırdı! - En Çok Kazanan Apple Oldu!

Dünyada akıllı saat pazarının tek lideri olarak Apple gösteriliyor, şirket Apple kullanıcılarının her gün daha fazla başarılı saat üretimi yaptığını ve rekorlar kırmaya devam ettiğini ifade ederek Apple Watch modellerine talep yağdığını ifade ediyor.

Apple Watch akıllı saat modellerine talep yağmaya devam ediyor, kullanıcıların akıllı saatlerinde yer alan yeni güncellemeler ve Apple cihazları ile arasında tam olarak desteklenen sistemlere sahip olmasını sağlarken kullanıcı açısından fazlası ile faydaları olduğu ifade edilen Apple Watch akıllı saatlerinin piyasada %52 oranında satış oranları sayesinde de şirkete kazanç sağlattığı ifade edilmekte.

Apple saat piyasasında yer alan %72 oranında geliri kazanmaya devam ederken kullanıcılara da Apple Watch modellerini önermeye devam ediyor, genellikle mağazalarında ''Apple Watch almak ister misiniz?'' sorusunu soran Apple kullanıcılarına ürün satmak için harika ötesi bir satış stratejisine sahip durumda. Samsung, Sony, LG ve daha bir çok diğer marka ''boş'' üretim yapmaya devam ederken Apple'ın akıllı kar etmesi ve akıllı Apple Watch üretmesi sayesinde kendisini ileriye gitmesinin en temel özelliği olarak gösteriliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.