Apple'da Satış Kaybı Yaşanıyor!

Apple'da Satış Kaybı Yaşanıyor!

Apple Inc. yeni kayıplar yaşamaya devam ediyor, şirket her sene gelir oranlarında yaşadığı ciddi kayıplar ve maddi sıkıntılar dolayısı ile özellikle bu sene içerisinde yeni kullanıcılar yerine eski kullanıcılarını fazlası ile kaybetmiş durumda.

Apple yeni kullanıcı kaybı yaşamasının yanı sıra ciddi oranda para kaybı da yaşamaya devam ediyor, şirketin gelir oranlarında yaşanan düşüşler şirketin içerisinde de bir takım sorunlara neden oluyor olurken kullanıcıların ise bu tür sorunlar karşısında Apple'a olan güvenleri her geçen gün daha fazla azalıyor.

Ancak şirket Apple bununla da sınırlı kalmayarak kullanıcılarına bu sene içerisinde 7 serisini sunarak yeni kullanıcı sayısına sahip olmaya devam ediyor, kullanıcılar tarafından yaşanacak olan yeni donanımsal ürünler ve yeni yazılımlar üretmeye devam ederken şirketin bu sene geçen seneye oranla aynı döneminde %9 oranında kayıp yaşadığı, yaşanan bu kayıp dolayısı ile kullanıcı açısından herhangi bir sorun olmasa da şirketin hissedarları açısından milyonlarca liralık kayıp yaşanıyor, 19 milyon dolarlık ödemede 9 milyon dolarlık bir kayıp yaşayan Apple'ın durumu kurtarmak için yeni adımlar atması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.