Ardahan Çıldır Belediyesinden İftar Yemeği

Ardahan Çıldır Belediyesinden İftar Yemeği

Ardahan Çıldır belediyesinden Çıldır Halkına İftar Yemeği Verildi. İftar Yemeğine Katılan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğluyla Beraber Çok Sayıda Kurum Amirleride Katıldı

Çıldır Belediye Başkanlığı Çıldır halkını iftar yemeğinde bir araya getirdi.
Çıldır Belediyesi Konferans salonunda verilen iftar yemeğine Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Geçen yıl yapmış oldukları iftar yemeği organizasyonunu bu yılda devam ettirdikleri için son derece mutlu olduğunu belirten Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, “Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetleri Cenab-ı Hak kabul buyursun. Bu yıl yapmış olduğumuz iftar yemeği organizasyonuna katılım geçtiğimiz yıla oranla daha fazla. Bu kadar Çıldır halkı ile birlikte olmak, onlarla aynı sofrayı paylaşmak Ramazanın bizlere en büyük mükafatı. Başka hiçbir ayda bu kadar Çıldırlıyı bir araya getirmemiz ve onlarla hem yemek yiyip hemde sohbet etmemiz mümkün olamazdı. Yüce Rabbim her zaman böyle bir arada Ramazanlar nasip etsin. Düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.