Ardahan'da Ülkücü Camia Büyük Sevinç Yaşıyor

Ardahan'da Ülkücü Camia Büyük Sevinç Yaşıyor

Ardahan'da Ülkücü Camia da büyük sevinç yaşanıyor . Kültür ve Turizm Bakanı olarak yer alan Ülkücü camianın önemli isimlerinden, Büyük Birlik Partisi’nin eski Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun yakınları büyük sevinç yaşıyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim kabinesinde Kültür ve Turizm Bakanı olarak yer alan Ülkücü camianın önemli isimlerinden, Büyük Birlik Partisi’nin eski Genel Başkanı Yalçın Topçu’nun yakınları büyük sevinç yaşıyor.
Ardahan merkeze 25 kilometre uzaklıktaki 100 haneli Çatalköprü köyünde oturan amcası Halil Topçu (72) ve amcasının Kızı Nurcan Topçu, Yalçın Topçunun Bakan oluşunu televizyondan öğrendiklerini belirterek, büyük sevinç yaşadıklarını söylediler. Amca Halil Topçu, “Bizim aslımız asaletimiz bellidir, bizler aslen Ahıska Türküyüz. Bizim dedemiz de Ermenilere karşı savaş vermiştir. Yeğenimde 40-50 senedir Muhsin Yazıcıoğlu ile dava arkadaşlığı yapmıştır. Her zaman için vatanımıza ve milletimize hizmet etmeye hazırız. Türkiye’nin durumu belli. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız da yeğenimi Bakanlığa uygun gördü. Yeğenim davasından asla geri dönmez, vatanına ve milletine yararlı olacağına inanıyorum” dedi.
Köydeki komşusu Tahsin Gültürk ise, "Yalçın Topçu bizim gururumuzdur. Kendisiyle ne kadar gurur duysak azdır. O bizim şerefimiz ve haysiyetimizdir. Ardahan’a ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Öte yandan, amca Halil Topçu kendisini ziyarete gelen gazetecilerle evinin bahçesinde oturarak çay içti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.