Arslan Yürekli Binbaşı Barış Dedebağı..!

Bu satırları Beyâz Tv.kanalında az önce biten cânlı yayın sonrası bir hakkın teslimi bâbından yazıyorum.

Kendisinden yıllarca söz ettirecek bu yiğit asker,darbecilerin harekât emrine rağmen 200 tankı yerinden kıpırdatmayan vatânsever Binbaşı Barış Dedebağı...! 
Öndeki tankları basit bir tamirâtla düzeltilecek şekilde arızalandırarak diğer tankların hareketini engelleyip büyük katliamların önüne geçti.. ! 
Çocuklarıyla helâlleşerek abdestli olarak birliğine koşdu.. ! 
Psikolojik yönlendirme ve iknâ metotlarlarıyla, cabbar hareketleri ve Davudî ses tonuyla darbecileri etkiledi.
Teslim aldığı soysuz hâinleri yere yatırarak "Receb Tayyib Erdoğan'ın Başkomutan, Orgeneral Hulûsi Akar'ın da Genelkurmay Başkanı olduğu'na" dâir komutları yúksek sesle tekrâr etdirmek sûretiyle hafızâlara kazındı.
Hele hele hâdise yerinde yakaladığı sivil giyimli sözde generali i'zâr eylemesi yok mu?Tam bir ders niteliğindeydi.
İhlâslı, donanımlı, özgüven sâhibi binbaşılarımızın sayısını çoğalt Allahım.! İhânet içindeki vatân ve millet düşmânı darbecilere fırsâd verme Yâ Rabb'im...! 
Mevcûd başarısı sebebiyle kendisini basından tanıdığım bu yürekli insânla mülâki olmak ve yüzyüze tebrîk etmek isterim.
Yine bildiğimiz kadarıyla askerliğe nokta koyarak çok önemli bir görev olan Kamu Teşkilâtı Müsteşarlığına atanmışdı.Her görevin üstesinden gelebilecek bir vatân evlâdı...!15 temmuz darbe teşebbüsünün 
önlenmesinde büyük yararlar gõsteren kahraman binbaşı işin rastgelsin. !

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.