Asgari ücret ve mevcut ekonomik sorunlara değinmediğimiz için eleştiriliyoruz. Bir kaç kelam edelim...

Ben isterim ki günümüz şartları altında bir hanenin ayda en az 10 bin lira geliri olsun. Bir şeyden de eminim ki, Reis böyle olmasını benden daha fazla ister.

2002 yılında emekli oldum. Maaşım yaklaşık 300 dolara tekabül ediyordu ve oğlum üniversite de okuyordu. Aldığım maaşı doğrudan oğluma gönderiyordum.

Bu durumda geçinmek mümkün değildi. Çalışmak lazım, ama ne iş yaparız. Ömrü dağlarda geçmiş bir adam ne iş yapabilir. Zanaat yok, kiralık katil olacak değiliz ya, buna rağmen vicdanımızın onaylamadığı işler yapmak zorunda kaldık.

Geldik bu güne...Şimdi çalışmıyorum, emekli maaşımla geçiniyorum, yine bir çocuk okutuyorum, elhamdulillah kimseye muhtaç değilim.

Yani demem o ki, her haneye giren gelir, yavaş yavaş da olsa artıyor. İnkar eden çarpılır.

Her şeyin aniden beklenen seviyeye ulaşması öngörülemez.

Sabredelim, şükredelim, dua edelim. İnanın bu adam olmasaydı, bu günleri mumla arasak bulamazdık. Neredeyse her alanda ülkeyi yeni baştan imar ediyor adam....

Azıcık insaf!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.