Aslan evinde güldü!

Aslan evinde güldü!

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasın da Galatasaray, Adanaspor'u evinde ağırladı. Türk Telekom Arena da oynanan maç Galatasaray'ın 4-0'lık galibiyeti ile sona erdi.

Süper Lig'in 26. haftasın da Galatasaray-Adanaspor karşı karşıya geldi. Maça kendi evinde hızlı başlayan aslan oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Rakip Adanaspor karşısın da ezici bir oyun ortaya koyan Galatasaray rakibine zor anlar yaşattı. 

Galatasaray maçı üstün oynamanın ilk meyvesini 25. dakika da Podolski ile buldu. Yıldız oyuncu şık kafa gölüyle skoru 1-0 'a getirdi. Maçın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğüyle geçti.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ekip ilk yarı da olduğu gibi favori takım olan Galatasaray'dı. Karşılaşmanın 47. dakikasın da Eren Derdiyok'un güzel pasıyla buluşan Rodrigues sert ve düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi.Skor üstünlüğünü elinde tutan Galatasaray Adanaspor karşısın da çok rahat bir futbol ortaya koymaya başladı.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında da üstün oyunu sürdüren Galatasaray 56. ve 59. dakikalar da Selçuk İnan'ın penaltı golleriyle Adanaspor karşısın da durumu 4-0'a getirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında da skor da değişiklik olmayınca Galatasaray maçı kazandı ve kritik Başakşehir maçı öncesi hanesine 3 puan eklemiş oldu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.