Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

Prof. Dr. Salih ŞİMŞEK

Asparagas –Uydurma- Haberler

Evden çıkma yasağı var ya… Vakit bol… Bendeniz de artık bir süre ‘asparagas habarlar’ yazmaya karar verdim. İşte onlardan bir kısmı:

 

‘TTB-Türk Tabipler Birliği’, nihayet sessizliğini bozdu ve ‘virüse aşı geliştirdiklerini’ açıkladı... Dünyadan talep yağıyor.

 

Evet, evet… Korkunç gerçek ortaya çıktı. Öldürücü virüs KoronavirüsTayyib Erdoğan, muhalifleri üzerinde kullanmak için, Çin’den ithal etmiş. 

 

İsrail’deki Yahudiler,  Koranavirüs korkusundan topluca Müslüman olup, işgal ettikleri topraklardan çekilmişler ve gizlice Amerika’ya gitmişler. 

 

ChP şaşırttı. Bugün yapılan açıklamada, iktidarın ‘ülke lehine’ yapmak istediği her türlü iş, icraat ve eylemi, kayıtsız şartsız destekleyeceklerini açıkladı.

 

Millet İttifakı’ndan yapılan açıklamaya göre, Coronavirüs yaşlıları öldürüyormuş. Akparti seçmeni de yaşlıymış. O yüzden partililerin endişelerine gerek yokmuş. 

 

Coronavirus kapsamında elektrikleri keseceklermiş. TEDAŞ’ta çalışan bir arkadaşımın arkadaşının teyzesinin oğlu söylemiş. Virüs karanlıktan korkuyormuş o yüzden...

 

Batı dünyasının ülkemize karşı yürüttüğü düşmanca tavırlara reaksiyon olarak, Akparti eğer Ayasofya’yı ibadete açarsa, ChP, kararı sonuna kadar destekleyeceğini ilan etti.

 

Bir süredir ortalıkta görünmeyen ve tatil de yapamayan Bilmemneoğlu hakkında ileri geri konuşanlar pişman olacaklar. Adam gece gündüz 'Virus' için araştırma yapıyor, bazıları da dedikodu yapıyor. Yanıldığınızı göreceksiniz, bekleyin.

 

Hükümetin '65 yaş üstü kararı' meğer yanlış yazılmış. Aslında var ya... 65 yaş altı herkesin sokağa çıkması yasaklandı, ama 65 yas üstü olanlar, zaten ömürleri az kaldığı için serbestçe dolaşsınlar, diye metin değiştirilmiş. yaşdaşlarıma müjde...

 

Koronavirüs Bilim Kurulu’nda üye olan bir yakınım söyledi, Corona’dan ölenlerin sayısı 5.897 kişiymiş. Ölenleri insansız hava araçlarıyla Kandil'e atıyorlarmış. Kolonya, serum, kit, maske tükenmiş. Gerçek vak'a sayısını bilen Kılıçdanoğlu yatağa düşmüş.

 

Hristiyan dünyası, Coronavirüs’ün ‘İlahî Bir Uyarı’ olduğunu nihayet ‘anlamış’ ve toptan İslâm’ı seçecekmiş ve yönetim tarzı olarak ‘Şeriat Hükümleri’ni kabul edecekmiş. Ama ‘şu yaşlılar bir temizlensin, onların dinlerini değiştirmeleri zor’ diye bekliyorlarmış. Bilin istedim.

 

Dün IBB'nin, kandil vesilesiyle, dağıttığı hayır lokmaları birkaç gün içinde etkisini gösterip Coranavirüs'ün kökünü kazıyacakmış. 20 gündür etrafta görünmeyen ve tatile gidemeyen İstanbul Şeysi'nin bu hayrı, hayırlara vesile olacakmış. Çokları gibi ben de bilmem ama...

 

Dün aldığımız habere göre batılı kapitalist devletler,  ‘emekliler ekonomilerine büyük bir ekonomik yük getirdiği’ için bu ‘yükten kurtulma çaresi’ olarak ‘ortak bir çözüm’ bulmuşlar ve yıllarca uğraştıktan sonra bu virüsü ortaya çıkarmışlar. Yaşlı nüfushallolduktan’ sonra ‘sıra size de gelebilir’ sloganı ile genç nüfusa yeni aşılar satacaklarmış.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.