ASPİR YAĞININ TIP DÜNYASI TARAFINDAN KANITLANMIŞ FAYDALARI...

ASPİR YAĞININ TIP DÜNYASI TARAFINDAN KANITLANMIŞ FAYDALARI...

Aspir yağını denediniz mi? Google amcaya da sorabilirsiniz. Ülkemizde yeni tanınmaya başlayan mucize bitkiden elde edilen yağ inanılmaz.

????Aspir yağı vücuttaki yağ depolanmasını engelleyerek zayıflamayı kolaylaştırır.
????Vücuttaki yağların enerjiye ve kasa çevrilmesine yardımcı olur.
????Kan şekeri ve kolesterol dengeleyicidir.
????Metabolizmayı çalıştırır, müshil etkisi yaparak kabızlığa çare olur.
????Adet düzensizliğine karşı faydalıdır.
????Bağışıklık sistemini güçlendirir.
????Meme kanseri ve prostata karşı koruyucudur.
????Cinsel isteği artırır ve kişiye zindelik verir.
????Romatizmaya iyi gelir.

ASPİR YAĞI İLE ZAYIFLAMA...

Aspir yağı kilo vermede çok etkili olan linoleik asitleri içermektedir.
Yapılan bir çok klinik araştırmada aspir yağı göbek bölgesindeki yağlanmayı engellediği ve vücutta depolanan yağları parçaladığı görülmüştür.
Vücudunuzdaki yağ yakımını hızlandırmak için aspir yağı kullanımı sonrasında 20 dakika kadar yürüyüş, koşu, egzersiz gibi sporsal aktivite yapabilirsiniz. Bu beden ısınızı artırarak vücuttaki yağların daha kolay parçalanmasını sağlayacaktır.

Aspir yağını denediniz mi? Google amcaya da sorabilirsiniz. Ülkemizde yeni tanınmaya başlayan mucize bitkiden elde edilen yağ inanılmaz.

3500 YILLIK MUCİZE; ASPİR YAĞI

Tohumları İspanyol kaşifler tarafından bir kıtadan diğerine taşınmış, papatyagiller familyasından bir şifa kaynağı aspir.

Neredeyse tarih öncesi zamanlardan beri, Çin, Japonya, Hindistan, Mısır ve İran'da tarımı yapılmış. İnsan vücudunda kendiliğinden üretilemediği için dışarıdan almamız gereken bir yağ asidi olan linoleic asit açısından çok zengin olan aspir yağı, tatil öncesi zayıflama programlarına hem harici hem dahili kullanımla eklenebilir.

Egzersizlere ek olarak aspir yağıyla yapılan masajlar, linoleic asidin büyük yağ kütlelerini küçük parçalara ayırarak yağ oranını azaltması açısından, özellikle bölgesel zayıflama ve selülit tedavisinde büyük fayda sağlayabiliyor.

Yine soğuk sıkım yöntemle damıtılarak hazırlanmışaspir yağı kapsülleri, öncelikli olarak kilo kontrolünü sağlamak, metabolizmayı hızlandırmak, kas kitlesini arttırmaya yardımcı olmak için dahili yolla yaygın olarak kullanılıyor.

Uzmanlar aspir yağının antioksidan etkisine, B1, B2 ve B12 vitaminleri başta olmak üzere çeşitli vitaminler tarafından zenginliğine ve damar sertliğini önlemeye yardımcı etkisine de dikkat çekiyor…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.