Atâşehir Belediyesinde Neler Oluyor..?

Atâşehir Belediyesinde Neler Oluyor..?

Sayın Kılıçdâroğlu'nun“Savcılığa kendi başvurdu ve soruşturmalardan aklandı”dediği Battal İlgezdi hakkındaki soruşturmaların 32 başlıkda ağır aksakda olsa devâm etdiği iddiâlar arasında ..!

Sayın Kılıçdâroğlu'nun “Savcılığa kendi başvurdu ve soruşturmalardan aklandı” dediği Battal İlgezdi hakkındaki soruşturmaların 32 başlıkda ağır aksakda olsa devâm etdiği iddiâlar arasında ..!
Tahkîkatı sonuçlanan bazı konuların ise; Cumhûriyet Başsavcılığınca iddiânâmaye bağlanarak dâvâ açıldığı ve "bir numaralı sanığının da Battal İlgezdi" olduğu görüldü.

Sûistimâller, "BATTAL BOY" diye hakkında ironi yapılan ve mevcûd şâibeler sebebiyle İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırılan CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin 14 Temmuz 2015'de "usûlsüz şekilde mal edinerek haksız yere zenginleştiğine dair" iddiâlar üzerine soruşturma başlatılması için bizzât kendisinin Savcılığa Başsavcılığına başvurduğu biliniyor..!

İçişleri Bakanlığı/Mahâllį İdâreler Genel Müdürlüğü Müfettişlerinin incelemesinin ardından Savcılıkça İstanbul 30.Asliye Cezâ Mahkemesi'ne gönderilen iddiânâmede, Battal İlgezdi'nin 2009-2015 yılları arasında haksız mal edinme ve bunları gizleme, ihâleye fesât karıştırma suçunu işlediğine dikkât çekiliyor.

Ayrıca; Şüpheliler arasında Atâşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cemâl Zafer Nuhoğlu, Kontrol Şefi Nilay Erkek Karaosmanoğlu,Park ve Bahçeler Müdürü İrfân Birinci ile şirket yöneticileri Uğur Atalay ve Mehmet Ali Uzunlar'ın da adları geçiyor.!

Eşi Gamze Akkuş İlgezdi hakkındaki soruşturmanın başka bir dosya üzerinden sürdüğü anlaşılıyor...! Sayın Kılıçdâroğlu'nun kızına milyonluk rezidansı 225 bin tl.ye satmaları hâlâ dillerde..!
Gamze hanımın CHP'den milletvelkili olmasını birâzda buna bağlayanlar az değil...!

Battal İlgezdi'nin kaynağı açıklanamayan para mikdârının "13 milyon 65 bin TL" olduğu,kızı adına alınan Ataşehir Küçükbakkalköy ve Çanakkale Ayvacık'daki iki gayrı menkûlün kaynağının belli olmadığına dâir söylentilerin önü bir türlü alınamadı.
Gerçekden Atâmızın ismini taşıyan bu yenice kurulmuş "Atâşehir Belediyesi"nde neler oluyor? Bilen varsa beri gelsin.

Yorum Haber Yusuf Zabun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.