Avantajlı Koşullarla Uzun Dönem Araç Kiralamak Mümkün

Avantajlı Koşullarla Uzun Dönem Araç Kiralamak Mümkün

Praticar by Garenta şirketlerin hayatını kolaylaştırıyor

Yeni nesil araç kiralama şirketi Garenta, uzun dönem araç kiralamada finansman maliyetlerinin artmasından dolayı müşterilerine özel çözümler getiriyor.

Garenta'nın sunduğu yeni finansman modeliyle şirketler, araç satın almak yerine uzun dönem kiralama yaparak sermayelerini farklı fırsatlar için kullanabiliyor.

Sektöründe öncü projeleri ve dinamik yapısıyla adından söz ettiren Garenta, uzun dönem araç kiralamak isteyen müşterileri için yeni bir iş birliğine imza attı.

Burgan Leasing ile gerçekleştirilen anlaşma kapsamında, uzun dönem araç kiralamak isteyen şirketlere avantajlı fiyatlarla finansman seçenekleri sunulacak. Ayrıca, Praticar by Garenta da uzun dönem araç kiralayanlara lastik değişiminden araç muayenesine kadar filo yönetimi hizmeti verecek.

Garenta'nın Burgan Leasing iş birliğiyle müşterilerine sunduğu avantajlı finansman seçenekleri hakkında görüş bildiren Garenta ve ikinciyeni.com Genel Müdürü Emre Ayyıldız, "Otomotiv sektöründeki daralma, sektörün tüm oyuncularını etkiledi. Bunun bir sonucu olarak uzun dönem kiralamada finansman maliyetleri arttı ve sektörde uzun dönem kiralama sayıları oldukça azaldı. Bu soruna çözüm bulmak amacıyla yeni bir model geliştirdik ve uzun dönem araç kiralamak isteyen müşterilerimize avantajlı fiyatlarla finansman seçenekleri sunmaya başladık" dedi. Bu iş birliğiyle birlikte uzun dönem kiralamaya talebin yeniden artmaya başladığını belirten Ayyıldız, "İş birliğimiz kapsamında şirketlerden dönüşler almaya başladık ve ilk etapta 268 araç için bir markayla el sıkıştık. Bu iş birliğiyle şirketlere hem avantajlı araç temini hem de Praticar by Garenta hizmetimizle filo yönetimi hizmetini verebiliyoruz. Ayrıca kiralama sonunda müşterilerimiz dilerlerse ikinciyeni.com markamız üzerinden de kiraladığı aracı satın alabilecek" dedi.

Garenta'yla gerçekleştirdikleri iş birliğini değerlendiren Burgan Leasing Genel Müdürü, Cüneyt Akpınar; Burgan Leasing olarak her geçen gün satış ağımızı genişletiyor, ön plana çıktığımız hizmet kalitemiz ile farklı sektörlerin farklı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda Garenta ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle firmalara sunduğumuz taşıt finansmanı hizmetinin, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağına inanıyoruz. Uzun dönem araç kiralayan şirketler, finansman kaynaklarını gerçek faaliyet alanlarında kullanabilecek ve böylece daha pratik ve hesaplı bir çözüme erişebilecekler" ifadelerini kullandı.

Praticar by Garenta şirketlerin hayatını kolaylaştırıyor

Praticar by Garenta, avantajlı fiyatlarla şirket ve şahıs araçlarının ihtiyaç duyduğu tüm işlemleri onların yerine gerçekleştiriyor. Ayrıca ister bir araç ister yüzlerce araca sahip şirketlere; bakım – onarım, araç muayenesi, lastik değişimi, yol yardım, hasarlı kaza sonrası araç tamiri, trafik sigortası, motorlu taşıtlar vergisi, müşavirlik gibi pek çok hizmeti tek bir çatı altında sağlıyor.

Garenta'nın hem kurumlara hem de şahıslara sunduğu Praticar by Garenta hizmetinden yararlanmak isteyenler, https://www.praticar.com/arac-yonetimi adresinden kolayca işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.