Avrupa İHO Ebrar Viranşehir’de muhtaçları sevindirdi

Avrupa İHO Ebrar Viranşehir’de muhtaçları sevindirdi

ŞANLIURFA - Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardımm Kuruluşu İHO-Ebrar, Şanlurfa’nın Viranşehir ilçesinde İslami hizmetlerini sürdüren Cami Der aracılığı ile muhtaçlara gıda yardımında bulundu.

Merkezi Holanda’da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-Ebrar Suriyeli ve Viranşehirli muhtaç ailelere, 50 TL'lik malzemelerden oluşan gıda kolileri dağıttı.

Yapılan gıda yardımı hakkında bilgi veren   Cami Der Yardım Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Dolaş, “IHO Ebrar yardım kuruluşu yetkilileri ve bağışçılarından Allah razı olsun. İHO Ebrar değişik zamanlarda ilçede bulunan fakirlere düzenli yardımlarda bulunarak fakirleri sevindirmektedir. Bu Ramazan'da da ilçemizde bulunan fakirleri sevindiren İHO Ebrar yetkililerine ve bağış yapan hayırseverlere, muhtaçlar adına teşekkür ediyoruz.” dedi.


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.