AVRUPA RAYLI SİSTEMLER BİRLİĞİNDE ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYORUZ

AVRUPA RAYLI SİSTEMLER BİRLİĞİNDE ÜLKEMİZİ TEMSİL EDİYORUZ

İtalya'nın Milano şehrinde yapılan Ferroviara Raylı sistemler fuarında Avrupa Raylı Sistemler Birliği(ERCI) yönetim kurulu üyesi olarak ülkemizi temsil ettik.

Avrupa Raylı Sistemler Birliği (ERCI), Türkiye dahil 16 Avrupa ülkesinde yer alan 14 Raylı Sistem Kümelerinden oluşan bir birlik olarak faaliyet gösteriyor. Yönetim kurulu toplantısında 2020 yılında yapılacak toplantı, etkinlik, Cosme ve Peres projesi, ödül töreni vb. kararlaştırdık. Türkiye'den ARUS, İtalya'dan Ditecfer, İspanya'dan RailGruop ile beraber Cosme projesine başlama kararı aldık.

Toplantı sonrası yaptığımız ödül töreni ile 2019 yılında ödüle layık gördüğümüz 3 projeye ödüllerini verdik. Seneye inşallah bir ödül de Türkiye'den çıkaracağız.

İlhami Pektaş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.