Ayakkabı Teknolojisinde Büyük Yenilik

Ayakkabı Teknolojisinde Büyük Yenilik

ComfyCush ile Bulutların Üzerinde Yürüyeceksiniz!

Vans, klasik Era modelini yüksek konfor sağlayan ComfyCush teknolojisi ile yeniden tasarlıyor ve bulutların üzerinde yürümenize olanak sağlıyor. Köpük ve kauçuk karışımı taban, kusursuz bir rahatlık ve kavrama gücü sunarken yeniden tasarlanan üst kısımla sabitlenen dil benzersiz bir rahatlık sağlıyor. ComfyCush teknolojisi ile konfor artık çok önemli.

Vans, geliştirdiği ComfyCush teknolojisi ile stil için konfordan ödün verilmemesi gerektiğinin altını çiziyor ve yaşam kalitesini arttırıyor.

ComfyCush'ın özellikleri arasında geliştirilmiş bir uyum için tek parçalı iç kısım ve dikişler, birinci sınıf konfor ve dayanıklılık için kemer desteği, köpük ve kauçuk karışımı taban ve iç kısımda hava alabilen astar bulunuyor. Vans klasiklerinden Era, ComfyCush teknolojisi kullanılarak rahatlığı, stil ile birleştiriyor ve yenilikçi tasarımlar için çıtayı yükseltiyor.

Vans Hakkında:

Vans, VF Corporation bünyesinde yer alan orijinal spor ayakkabı, giyim ve aksesuar markasıdır. Uluslararası ofisleri ve distribütörlük noktalarıyla, Vans'in özgün koleksiyonları tüm dünya üzerinde 84'ten fazla ülkede, 2,000'den fazla perakende satış noktasında bulunmaktadır. Vans; spor, sanat müzik ve sokak kültürü aracılığıyla gençler arasında yaratıcılığın destekçisi olurken; Vans Pool Party, Vans Custom Culture, Vans Warped Tour® ve dünyanın noktalarında yer alan House of Vans'ler ile de sanatçı ve müzisyenlerin kendilerini ifade etmelerine olanak sağlamaktadır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.