Aydın Efeler İlçesinde Ramazan Ayına Yönelik Domuz Eti Operasyonu

Aydın Efeler İlçesinde Ramazan Ayına Yönelik Domuz Eti Operasyonu

Aydın'ın Efeler ilçesinde geçen hafta yapılan operasyonda ele geçirilen kaçak domuz etleri imha edildi.Efeler Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bir depoda ele geçirdiği 3 tonu işlenerek tüketime hazır hale getirilmiş, 2 tonu işlenmemiş..

Aydın'ın Efeler ilçesinde geçen hafta yapılan operasyonda ele geçirilen kaçak domuz etleri imha edildi.

Efeler Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin bir depoda ele geçirdiği 3 tonu işlenerek tüketime hazır hale getirilmiş, 2 tonu işlenmemiş kaçak domuz eti, muhafaza altında tutulduğu yediemin deposundan kamyonla Çeştepe Mahallesi'ndeki kontrollü imha alanına getirildi.

Domuz etleri, açılan çukura gömülerek imha edildi, etlerin tutulduğu depolarda ilaçlama çalışması yapıldı.

Aydın Emniyet Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile belediye ekiplerinin yürüttüğü operasyonda Astim Organize Sanayi Bölgesi Havaalanı Bulvarı'nda bir deponun dondurucularında 5 ton kaçak domuz eti ele geçirilmiş, gözaltına alınan 1 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

 

 

Dünya Bülteni

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.