Aydın Nazilli'de polis aracı kaza yaptı! 2 Polis şehit oldu!

Aydın Nazilli'de polis aracı kaza yaptı! 2 Polis şehit oldu!

Aydın'da yaşanan kovalamaca sonucu polis aracı kaza yaptı. 2 polis şehit oldu. ''Dur'' ihbarına uymadılar. 2 polis memuru şehit oldu.

Aydın Nazilli'De polis ''dur'' ihbarına uymayan şüphelileri kovaladı. Yaşanan kovalamacanın sonu kötü bitti. 2 polisimiz yaptıkları kaza sonucu şehit oldu. İlyas Haber Ajansı Veysel Karahan'dan paylaşılan habere göre 2 polisimiz şehit oldu.
AKARYAKIT TANKERİNE ÇARPTI
Polis aracı yaşanan kovalamaca sırasında akaryakıt tankerine çarptı.Yaşanan bu üzücü kaza sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Hastahaneye kaldırılan 2 polisimiz ağır yaralı olarak ameliyata alındı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 polisimiz Nazilli'de yaşanan kovalamaca kazası sonucu hayatını kaybetti.

KIZ KAÇIRILDIĞI İHBARI ÜZERİNE HAREKETE GEÇMİŞLERDİ
Nazilli Emniyet Müdürlüğüne yapılan ihbar sonrası 20 PH 196 plakalı araç ile ilgili ilgili ekiplere bilgi anansu geçilmişti. Hasan Özdemir kontrolünde bulunan polis aracı Ordu Caddesi'nde devriye geziyordu ve o sırada ihbar geçilen plakalı aracı farketti. 

DUR İHBARINA UYMAYINCA
Polisin dur ihbarına uymadı ve hızla olay yerinden uzaklaşmaya başlayan aracı takip için harekete geçen polis aracına,  akaryakıt tankerinin  çarpması sonucu 2 polisimiz şehit oldu. Hasan Özdemir ve yanında bulunan Yener Arslan, araçta sıkışarak ağır bir şekilde yaralandı.

nazilli-kaza-001.jpg
ACI HABER ARKADAŞLARINI GÖZ YAŞLARINA BOĞDU
Polis arkadaşlarının şehit olduğu haberini alan arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.Akaryakıt tankeri şoförü ise gözaltına alındı. Lastiklerine ateş edilen, kazaya sebep olan şüpheli araç ateş açılarak durduruldu. Şüpheliler yakalandı.
DHA.
 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.