Aydın Son Dakika-Servis Kanala Devrildi 10 Yaralı

Aydın Son Dakika-Servis Kanala Devrildi 10 Yaralı

Aydın İncirliova'da öğrenci servisinin otomobil ile çarpışmasıyla servis su kanalına düştü.Serviste sürücü ile beraber 9 öğrenci yaralandı.

Aydın'da özel bir sağlık lisesinin öğrenci servis minibüsü devrildi.Aydın'a bağlı İncirliova ilçesinde otomobil ile öğrencileri taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu öğrenci servisi su kanalına devrildi.Serviste sürücü ile 9 öğrenci yaralandı.Koçarlı-İncirliova karayolu üzerinde Yazıdere Mahallesi yol ayrımında,Muhittin G.'nin kontrolündeki otomobil,Çoşkun Ünal'ın denetimindeki öğrencileri taşıyan servis minibüsüne arkadan çarptı.Çarpmanın etkisiyle servis su kanalına devrildi.Kazaya jandarma,itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.Ters dönen servisteki yaralılar güçlükle çıkarıldı. Kazada yaralanan şoför Ünal ile öğrenciler Selma Şener, Eylem Kara, Gülsüm Akkuş, Nafize İzmit, Feride Akkuş, Hüsne Solak, Büşranur Bacaksız, Serden Aras, Perihan Ceylan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazayı haber alan öğrenci yakınları olay yerine akın etti.Bazı öğrenci yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Otomobil sürücüsününde öğretmen olduğu öğrenildi.Öğretmen kazaya ilgili,"Minibüs önümde gidiyordu. Ne olduğunu anlamadım. Birden sinyal verip sağa dönünce duramadım ben de çarptım",açıklamasını yaptı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.