Aygün, "Bölgesel kültürümüzü yaşatmak önemli"

Aygün, "Bölgesel kültürümüzü yaşatmak önemli"

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün Kocaeli Erzurumluların Derneği’nin Herfene Gecesi’ne katıldı

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, SKM programları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zeki Aygün, ilçe yöneticileri ile birlikte son olarak Derince İbn-i Sina Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Erzurumlular Derneği’nin lokalinde gerçekleşen Herfene Gecesi’ne katıldı. Dernek Başkanı Avni Gözütok ve dernek yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen geceye ilgi büyük oldu.

ÇOK GÜZEL BİR GELENEK

Orta oyunlar, aşıklar ve şairlerin şiirlerini okuduğu gecede davetlilere yöresel ikramlarda yapıldı. Dernek Başkanı Erzurumluların kış gecelerine gerçekleştirdiği Herfene Gecesi’ni her hafta bir ilçe ile gerçekleştirdiklerini söyledi. AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün ise “Derneklerin bu tür geleneklerini yaşatmaları çok güzel. Erzurumlular Derneğini bu geleneği yaşatmaya çalıştığı için kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.