Aygün, "STK'larımız bizim için değerlidir"

Aygün, "STK'larımız bizim için değerlidir"

Cumhur İttifakı ve AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ile birlikte Derince Bayburtlular Derneği tarafından Bayburt’un 101. Kurtuluş Yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan programlar kapsamında Derince Bayburtlular Derneği’ndeydi. Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları da katıldı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Dernek Başkanı Zeki Aygün, derneklerin örf ve adetlerini yaşatmaları için gerekli desteği her zaman vereceklerini belirterek, “STK’larımız bizler için önemli. Bugünde Bayburt’un kurtuluşu ile ilgili düzenlenen bu programdayız. Açılışına katıldığımız bu derneğimiz güzel hizmetler yapıyor” dedi. AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca da selamlama konuşması yaparak, AK Parti’nin Sivil Toplum Kuruluşlarına her zaman desteğini verdiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.