Ayrılık Kararı Alan Jolie Ve Pitt Çiftinin Boşanma Dosyası Basına Sızdırıldı!

Ayrılık Kararı Alan Jolie Ve Pitt Çiftinin Boşanma Dosyası Basına Sızdırıldı!

Ünlü camiasını şok eden Hollywood'un örnek çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt'in herkeste merak uayndırdı.

Ani bir kararla boşanma kararı alan ünlü çiftin dilekçesi sızdırıldı.Angelina Jolie ve Brad Pitt çfttinin 12 yıllık evliliğini bitirmek için pazartesi güü,nü mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

"Bir Hafta Önce Boşanma Kararı Alınmış"

Us Weekly'nin haberine göre çift kararı geçen hafta almış.Angelina Jolie'nin sunduğu söylenen belgede,Brad Pitt'in hayatının aşkı olduğu ve kararın ağır olacağını söyledi.Aynı kaynakta Jolie için "Çocuklar herşeyden öncelikli" dedi.

654.jpg 

41 yaşındaki Angelina Jolie , boşanma sebebi olarak mahkemeye "şiddetli geçimsizlik" gerekçesi sunduğu öğrenildi.Jolie'nin avukatı Laura Wasser çocukları velayetinin müvekkilinde kalması istendi.

Bir diğer iddiaya göre 52 yaşında ki Brad Pitt'in çocuklarına yaptığı muameleden memnun değildi.Ünlü aktöre çocuklarını görüş hakkı verilmesi talep ediliyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.