Aytekin Şenlikoğlu,Kumyalı'da esnafı ve vatandaşları ziyaret etti

Aytekin Şenlikoğlu,Kumyalı'da esnafı ve vatandaşları ziyaret etti

Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmalarına son hızla devam ediyor

GİRESUN- Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kumyalı’da esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Kumyalı’ya gelişinde vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ve sevgi seliyle karşılanan Şenlikoğlu, halkın istek ve beklentilerini dinledi, bu istekleri tek tek yerine getireceklerinin sözünü verdi. Şenlikoğlu, “Bende tıpkı sizler gibi bu topraklarda doğup, büyümüş bir kardeşinizim. Tecrübe, bilgi ve birikimimizle Giresun’umuza önemli katkılar sunacağımıza inanıyorum. 28 mahallesi bulunan Giresun’umuz için önemli projelerimiz var. İnşallah 31 Mart seçimlerinin ardından Giresun’a yakışır hizmetlerle hep birlikte geleceğe yürüyeceğiz” dedi.

       “Sizlerin desteğiyle Cumhur İttifakı 31 Mart’ta zafer yazacak” diyen Şenlikoğlu, “Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanacak yerel seçimler öncesinde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına güzel bir ortam oluşturduk. Halis niyetlerle çıktığımız bu yolculuğu Rabbim muvaffak eylesin. Allah ülkemizin bekası noktasında şer odaklarından destek alarak siyaset üretmeye çalışan yapılara karşı bizleri muzaffer kılsın. Giresun’da çok güzel bir birlikteliğimiz var.  Biz Cumhur İttifakı'nı sadece bir siyasi ittifak olarak değil, bir beka birlikteliği olarak görüyoruz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi bu birliktelik mezara kadar devam edecektir. Bu birliktelik Giresun’umuzun geleceğini şekillendirecektir” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.