Bahar Kalkanı Harekat başladı Hepsi yok edildi. Rejimi titreten operasyon

Bahar Kalkanı Harekat başladı Hepsi yok edildi. Rejimi titreten operasyon

Hulusi Akar, İdlib'de askerlerimize yönelik gerçekleştirilen saldırının ardından 27 şubat itibariyle 'Bahar Kalkanı Harekatı'nın başlatıldığını resmen duyurdu.

ASKERİ HAVAALANI KULLANILAMAZ HALE GETİRİLDİ

Halep kent merkezinin dış kesimlerindeki Neyrab askeri havaalanı, Esed rejiminin İdlib’deki TSK unsurlarına ve sivillere yönelik saldırılarda sıkça kullandığı üslerden biri olarak biliniyordu.

TSK’nin dün SİHA’lar ve ateş destek vasıtalarıyla yaptığı vuruşların ardından Neyrab askeri havaalanı ağır hasar alarak kullanılamaz hale geldi.
Rejim ordusu, önceki gün TSK tarafından hedef alınan Halep’in doğusundaki Kuveyras askeri havaalanındaki hava araçları ve ekipmanlarını Neyrab’a nakletmişti.

Yerel kaynaklar, Neyrab askeri havaalanının kullanılamaz hale gelmesiyle rejimin hareket alanının biraz daha kısıtlandığını belirtti.

REJİME AİT 2 SU-24 REJİM UÇAĞI DÜŞÜRÜLDÜ

Son dakika haberi | MSB'den yapılan açıklamada; "Bir SİHA’mızı düşüren Hava Savunma Sistemi ile diğer iki Hava Savunma Sistemi imha edilmiş, uçaklarımıza taarruz eden Rejime ait iki adet SU-24 tipi uçak düşürülmüştür." denildi.

Rejim uçağının düşürülme görüntüleri de paylaşıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.