Bakan Zeybekçi'den Booking.com açıklaması!

Bakan Zeybekçi'den Booking.com açıklaması!

Ülkemizde hizmeti askıya alından Booking.com için çözüm süreci başladı. Bakan Zeybekçi, Booking.com hakkında ilk kez konuştu.

Otel bulma servisi olarak tanımlayabileceğimiz Booking.com, geçtiğimiz yıl ülkemizde hizmetini sonlandırmak zorunda kalmıştı. Haksız rekabet yarattığı için faaliyetleri askıya alından Booking.com için bugün Nihat Zeybekçi'den açıklama geldi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye Seyehat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) haksız rekabetin önlenmesi amacıyla açtığı dava üzerine Türkiye'deki faaliyetleri durdurulan Booking.com'un, yeni turizm sezonu öncesinde faaliyetlerine başlama olasılığı bulunduğunu söyledi.

Bakan Zeybekci, "Çözüme doğru gidiyoruz. Bu sezon herhalde öyle bir şey olacak, çalışmaya başlayacaklar" dedi.

Bloomberg'e konuşan Nihat Zeybekci, şirketin görüşmelerde 1 yıl öncesine göre "daha olumlu bir noktada olduğunu" söyledi.

Mahkemenin haksız rekabet kararının o zaman için doğru olduğunu ifade eden Zeybekci, "Buna çözüm getirmekle ilgili daha olumlu bir noktadalar. Türkiye'de büro açmak, sorumlu şirket haline gelmekle ilgili bir çözüme doğru gidiyoruz" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.