Bana Sevmeyi Anlat 19. bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Tıkla İzle!

Bana Sevmeyi Anlat 19. bölüm 2.fragmanı yayınlandı! Tıkla İzle!

Fox Tv'de yayınlanan milyonlarca izleyici kitlesine sahip olan Bana Sevmeyi Anlat son bölümü 2.fragmanı yayınlandı.

Bana Sevmeyi Anlat 19.bölüm 2.fragmanı merakla bekleniyordu. Pazartesi günleri saat 20:00'da ekranlarda olan dizinin, son bölüm fragmanı izleyicilerde merak uyandırdı.
Bana Sevmeyi Anlat Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı!
bana-sevmeyi-anlat.19.bolum-2.fragmani.jpg

Bana Sevmeyi Anlat 19.bölüm'de neler yaşanacak?

Leyla bebeği ile babası Salih’in evine sığınmıştır. Salih’in eşi Ayla, çocukları Hakverdi ve Simge ile zor şartlarda yaşamaktadır. Ayla ve Simge ile bir türlü yıldızı barışmayan Leyla için hayat gittikçe zorlaşmaktadır. Türkiye’nin saygın iş adamlarından Haşmet, aynı zamanda Salih’in patronudur. Bir iş ziyaretinde Leyla’ya ilk görüşte aşık olur ve evlenme teklif eder. Haşmet’in gizli dünyasından haberdar olmayan, Haşmet’e saygı duyan Leyla için bu teklifin anlamı aşktan ziyade, bebeği için güvenli bir gelecektir. İstanbul’da yaşayan Alper işinde oldukça başarılı bir restoran işletmecisidir. Ağabeyi Cihan ve eşi Berna’nın beraber geçirdikleri trafik kazası Alper için kırılma noktasıdır. Alper, küçük kızı ve iki yeğeni ile yeni bir hayat kurma mücadelesindeyken Haşmet’in restoranının başına geçer. Haşmet ve Leyla’nın düğününde beklenmedik bir şekilde yolları kesişen Alper ve Leyla için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır… (Youtube Bana Sevmeyi Anlat Kanalı)
Bana Sevmeyi Anlat 19.bölüm 2.fragmanı yayınlandı! İzlemek İçin Tıklayınız!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.