Barbaros Şansal İfadesinde Döneklik Yaptı

Barbaros Şansal İfadesinde Döneklik Yaptı

Barbaros Şansal Türkiye'ye getirildi. Gözaltına alınan Şansal ifadesinde videosunun çarpıtıldığını, aslında öyle demediğini ifade etti.

Türkiye'ye getirilen Barbaros Şansal havalimanında göz altına alındığı sırada, Barbaros Şansal'ın Türkiye'ye getirildiğini öğrenen bir takım vatandaş havalimanına girdi, Barbaros Şansal'ın polis eşliğinde ücaktan inişi sırasında orada bulunan öfkeli kalabalık küfürler ve hakaretler yağdırdı. İlk bakışta sakin görünen halk, Şansal'ın yere ayak basması ile birlikte öfkeyle linç girişiminde bulundu. Darbeler alan Şansal'ı güvenlik güçleri zor da olsa araca bindirdi. Havalimanında yaşanan olayın görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı.

MELİH GÖKÇEK'TE O VİDEOYU YAYINLADI
barbaros-sansal-dovulme-ani.jpg

Polis sorgusunda hesabın kendisine ait olduğunu fakat atılan tweetin kendisine ait olmadığını söyledi.Polis sorgusu sırasında Şansal'a bazı sosyal tweetler hakkında soru soruldu.

İŞTE BARBAROS ŞANSAL'IN DÖNEKLİK ANI
barbaros-sansal-fadesi.jpg
PAYLAŞTIĞIM O VİDEO ÇARPITILDI

Dün gece haber sitelerine ve sosyal medyaya büyük hızla yayılan Barbaros Şansal'ın Türkiye hakkında hakaret dolu, ahlaka uygun olmayan sözler içeren videosu ile ilgili kendisine sorulan sorulara ise , videonun çarpıtıldığı cevabını verdi. Emniyet'te ifadesini tamamlanmış olan Şansal'ın  Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi uyarınca "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlaması gereğince bugün adliyeye sevk edilmesi beklenmekte. 

Haber ile ilgili detaylı kaynak için: www.haber7.com

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.