Bartın Çaycuma yolu üzerinde 2 kaza! 4 yaralı

Bartın Çaycuma yolu üzerinde 2 kaza! 4 yaralı

Bartın Çaycuma yolu üzerinde otomobil takla attı ve yaşanan kazada 3 kişi yaralandı. Peş peşe gelen 2 kazada toplamda 4 kişi yaralandı.

Takla atan otomobilde ölen olmadı
Bartın - Çaycuma yolu üzerinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Kaza polisevi kavşağında meydana geldi. Bartına geliş yönünde olan E.Ö'nün kullandığı 74 BR 317 plakalı otomobil takla attı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden E.A Bartın polisevi kavşağında bankete çarptı ve aracın takla atması sonrası yaşanan kazada 3 kişi yaralandı.
bartin-da-kazalar-pes-pese--4-yarali-1412-5.jpg
Aracın takla atması üzerine otomobilden yakıt sızmaya başladı ve olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından olaya müdahale edildi. Yaralıların şuan sağlık durumları iyi, polis ise olay ile ilgili soruşturma başlatmış durumda.

Çiftlik Köy - Bartın seferi yapmakta olan minübüs kaza yaptı
Gecen Köyü yolu istikametinde meydana gelen kaza sonrasında 1 kişi hafif şekilde yaralandı.
bartin-da-kazalar-pes-pese--4-yarali-1412-6-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.