Başakşehir liderliği kaptırdı

Başakşehir liderliği kaptırdı

Başakşehir, Süper Lig'in 15. haftasında Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu ve 1 hafta önce kazandığı liderliği G.Saray'a kaptırdı.

Başakşehir, Süper Lig'in 15. haftasında Sivasspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi.

İLK YARIDA TEK GOL SİVAS'TAN

Mücadelenin ilk yarısında tek gol Sivasspor'dan geldi. 17. dakikada Başakşehir savunmasının hatasını iyi değerlendiren Kone, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

BAŞAKŞEHİR ZİRVEYİ KAPTIRDI

İkinci yarıda geri dönmek için baskısını artıran Başakşehir, bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Maçın tek golünü atan Kone, 90+3'te kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Bu sonucun ardından Başakşehir 30 puanda kaldı. Sivasspor ise 22 puana yükseldi. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'dan zirveyi devralan Başakşehir, 1 hafta sonra zirveyi yeniden Galatasaray'a kaptırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.