Başbakan Binali Yıldırım Haseke Eğitim Araştırma Hastanesine Gitti

Başbakan Binali Yıldırım Haseke Eğitim Araştırma Hastanesine Gitti

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Vezneciler'de yapılan saldırıda yaralananların bulunduğu Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti.

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Vezneciler'de yapılan saldırıda yaralananların bulunduğu Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Hastane önünde basın mensuplarına konuşan Başbakan Yıldırım bugün Mardin'de düzenlenen hain saldırıya ilişkin olarak "Katil PKK örgütüdür" dedi.

saldırıda yaralananların bulunduğu Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Başbakan BinaliYıldırım, açıklama yaptı

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından satır başları....

Yaralı vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Çok şükür durumaları iyi. Milletim şunu bilsin ki terör ne yaparsa yapsın, şehirlerimizde alçakca saldırı düzenlesin hangi yöntemi kullanırsa kullansın asla milletimizi yıldıramaz bu milleti bu onurlu mücadeleden geri döndüremezler. Onun için ister şehirde ister kırsalda terörün Türkiye gündeminden çıkması için canla başla bir ve beraber olarak mücadele edeceğiz.

KATİL PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR

Bugün bildiğiniz gibi Midyat'ta polis merkezine saldırı düzenlendi. Malesef 30 civarında yaralımız var, 1 polis şehit oldu 2 sivil vatandaş hayatını kaybett. Katil PKK terör örgütüdür. Bizi şaşırtmadı ama çember daralıyor. Teröre karşı milletin infiali artıyor. Terörle mücadele çetin ve kararlılık gerektiren bir şeydir. İnsan kılığında bu katiller var.

ÇOK TİTİZ ÇALIŞIYORUZ

Vatandaşımıza zarar vermemek adına çok titiz çalışıyoruz. Vatandaşlarımdan özellikle istirham ediyorum. Canını dişine takan askerimiz polisimiz korucularımız hatta sivil görevlilerimizin daha fazla yanlarında olmalarını ve destek olmalarını rica ediyorum. Bu acıları bize yaşatmak isteyen teröristlere karşı aldığı tedbirler nedeniyle polis ve askerimize teşekkür ediyorum. Vatandaşın daha az acı çekmesi için büyük fedakarlık yapıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.