Başkan Yıldırım, "Vatandaş bize bakarken duruşumuzu ve kimliğimizi görmeli"

Başkan Yıldırım, "Vatandaş bize bakarken duruşumuzu ve kimliğimizi görmeli"

Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı ve mevcut Başkan İsmail Yıldırım, canlı yayın üzerinden soruları cevapladı.

Başkan Yıldırım, “Vatandaş bize bakarken duruşumuzu ve kimliğimizi görmeli”

AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım, sosyal medya üzerinden bir kez daha vatandaşlarla buluştu. Bu yıl ilk defa sosyal medya hesapları kullanan Başkan Yıldırım’a ilgi yine büyüktü. İlk yayınında binlerce kişi tarafından izlenen Başkan Yıldırım’ın dün akşamki canlı yayını da binlerce kişi tarafından izlendi. AK Parti Karamürsel İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Serdar Avcı'nın moderatörlüğünde gerçekleşen canlı yayında vatandaşlar Whatsapp üzerinden Başkan Yıldırım’a sorularını sordu. Facebook üzerinden de soruların alındığı canlı yayında Başkan Yıldırım, tarafına yöneltilen her soruyu cevaplamaya çalıştı. 2 Mart Cumartesi günü belediye meclis üyesi adayları tanıtımı ile seçim beyannamesini açıklayacak olan Başkan Yıldırım, Vatandaşımız bize bakarken kişi ve kimlik olarak bizi görmeli. Vatandaşımız Cumhur İttifakı’nın adayı İsmail Yıldırım’a bakarken mensubu olduğu siyasi yapıyı, duruşunu, destekçilerini, yol arkadaşlarını, ilçeye kazanımları görmeli” ifadelerine yer verdi.

TARİHİ BELEDİYE BİNASINDA
İlk canlı yayınını Karamürsel Belediyesi Yüzme Havuzunda vatandaşa açılış müjdesiyle gerçekleştiren Yıldırım’ın dün akşam ki canlı yayınını Karamürsel’in tarihi belediye binasında gerçekleştirdi. Önceki ve dün akşam ki yayını Karamürselliler ve vatandaşlar tarafından beğeni aldı. Program öncesi hemşehrilerini selamlayan Başkan Yıldırım, “Karamürselli tüm hemşerilerime hayırlı akşamlar diliyorum. Canlı Yayınımızı gerçekleştirdiğimiz yer Karamürsel için özel bir mekan. Karamürsel’in tarihi belediye binası. Milli mücadele yollarına tanıklık etmiş Karamürsel için çok önemli hatıraların yaşandığı bir binada vatandaşlarımızın sorununu cevaplayacağız.” ifadelerine yer verdi.

ENGELLİ ÇOCUKLARIMIZ EMANETİMİZ OLACAK 
“Engelli çocukları olan ailelere önümüzdeki dönemde müjdemiz var” diyen Başkan Yıldırım, “Yüzme havuzunu alanını yaptığımız yerin hemen yanına engellilerimize ve yaşlılarımıza özel bir alan yapacağız. İlk etapta gündüz bakımevi olarak yaparak çocuklarımız bizim emanetimiz olacak. Yüzme havuzunda da engelli çocuklarımıza yönelik çalışmalarımızı ücretsiz yapacağız” şeklinde konuştu.

MİLLİ YÜZÜCÜLER KARAMÜRSEL’DEN ÇIKACAK 
Karamürsel’de 23 Şubat itibariyle hizmet vermeye başlayacak olan Karamürsel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ile ilgili konuşan Başkan Yıldırım, “Havuzumuz yarın sabah itibariyle hizmete başlıyor. Hedefimiz Karamürsel’deki tüm çocuklarımızı havuzda misafir etmek. Çocuklarımızın Beden Eğitimi derslerini orada ücretsiz yapmasını planlıyoruz. KARSAD ile beraber yüzme eğitimi vererek çocuklarımıza lisans çıkartacağız. Milli yüzücülerimiz bu havuzdan çıkacak” ifadelerine yer verdi.

KARAMÜRSEL BİZİM İÇİN MARKA 
Amatör spor kulüpleri ile ilgili sorulara cevap veren Başkan Yıldırım, “Ben her şeyi bilirim diye hiçbir zaman bir fikrim olmadı. Her konuda önerilere açığız. Spor ayrı bir branş. Geçmişten gelen tecrübesi olan her kişiye kapımız açık. Neleri yapabiliriz? Ne gerekli? Diye tartışabiliriz. Herkesin destek olacağına inanıyorum. Karamürselliyiz. Karamürsel bizim için bir marka. Karamürsel’in en büyük markası Karamürsel ismi. Bu markalaşmış ismin altında yapılabilecek her türlü faaliyetlerde bize destek gösteren herkese kapımız açık” dedi.

KARAMÜRSEL’E HAYVAN BARINAĞI MÜJDESİ
Önümüzdeki dönemde muhtemelen 2 yerde hayvan barınağı yapacağız” diyen Başkan Yıldırım, “Veteriner arkadaşlarımızla anlaşıp gerekli tedavi burada yapılacak. Karamürsel’de hayvanseverlerin de desteklerini göstereceklerine eminim. Dünyayı ortak paylaştığımız varlıklar. Çalışmalarımızı yaptık. Karamürsel’e Güzel tesisleri kazandıracağız” ifadelerine yer verdi.

HERKESİN GÖNLÜ FERAH OLSUN
İlçede yapımı devam eden Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşak projesiyle ilgili gelen soruya cevap olarak Başkan Yıldırım, “Sevgili hemşerilerim inşaatına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle başladık. Böyle bir projenin seçime heba olmasına benim gönlüm el vermedi. 2019’a ertelemeden yapmayı karar aldık. Müteahhit arkadaşımız geçtiğimiz bir iki hafta önce fesih hakkını kullandı. Şuan ikinci projenin durum tespiti yapılarak ikinci ihaleye çıkıldı yeni bir müteahhit gelerek hizmete açılacak. Bu projenin çoğu tamamlandı bu saatten sonra iptal edilmesi mümkün değil. Herkesin gönlü ferah olsun” ifadelerine yer verdi.

EREĞLİ TARİHİ DOKUSUYLA BÜYÜMELİ 
Ereğli’ye neden hiç bakılmıyor? Sorusuna cevap veren Başkan Yıldırım, “Ereğli’ye ne yapılmasını istiyorsunuz? Bulunduğumuz yerde sizce nelerin olması gerekiyor? bunu bilmek lazım. Herkes her şeyi elinin altında olmasını istiyor. Ereğli tarihi dokusuyla Karamürsel’in en güzel yerlerinden. Ereğli’de kanunun bize verdiği yetkiyle balık lokantası yaptırdık muhalefet ayağa kalktı. Hem bir şey olmasını istiyorlar hem yapılan şeylere karşı çıkıyorlar. Elimizdeki kaynakları doğru kullanıp akıllı olmak zorundayız. Ereğli’yi Ereğli gibi büyütmeliyiz. Ereğli’nin bir yaşam standardı var. Buna göre büyütmek zorundayız” dedi.

CANLI YAYINLARA DEVAM
Canlı yayınların çok etkileyici olduğunu belirten vatandaşlarımızın “canlı yayınlar Seçimden sonra devam edecek midir?” Sorusuna karşı Başkan Yıldırım, “Sosyal Medya ve teknolojinin ilerlemesiyle bizlerin de vatandaşlarımıza ulaşmaları daha kolay oldu. Devam etmesini planlıyoruz” şeklinde konuştu.

GENÇLERE GÜVENİYORUZ 
‘Proje Yönetimi kurarak gençlerle çalışmaktan memnun musunuz?’ sorusunu cevaplayan Başkan Yıldırım, “Seçme seçilme yaşı 18’e indirilmesiyle gençler daha aktif olmalıdır. Belediye kadroları da gençleşecek. Biz bu durumdan çok mutluyuz. Ben 30 yaşımda Belediye Başkanı oldum. Benden sonra olacak kişi benden daha genç Belediye başkanı olsun isterim. Gençlerin heyecanına güveniyorum. Gençlerin hayata bakış açışına, günümüz dünyasının hayal dünyasına ulaşmak için gençlere ihtiyacımız var. Gençlerimiz çok güzel hizmetler yapacaklar bu ülkeye” ifadelerine yer verdi.

15 SENELİK NUMARAM HERKESTE VAR 
Kendisinin ulaşılabilir bir belediye başkanı olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, ‘Size ulaşmakta zorlanıyoruz başkanım’ diyenlere ne zaman aradıklarını soruyorum. Ben buna çok üzülüyorum. 15 senedir kullandığım şahsi cep telefonum hemen hemen herkeste var. Vatandaşımız önümüzdeki dönemde WhatsApp hattından direk bize ulaşabilecek ve cevaplarını da alabilecek” dedi.

KARAMÜRSEL’İN YAZILMAMIŞ ANAYASASI VAR
“Karamürsel’in yazılmamış bir anayasası var” diyen Başkan Yıldırım, “Bu anayasa çerçevesinde demokratik, laik düzeni bozmak isteyen ve gayri resmi yapılanmalara müsaademiz yok. Tüm siyasi düşüncelere gönlümüz açık. Karamürsel’de herkes istediği şekilde muhabbet edebilir. Karamürsel’de sevgi imparatorluğu var. Biz herkese gönlümüzü açtık herkesi seviyoruz. Muhalefet yapan insanları da seviyoruz. Karamürsel’de her düşünce özgürce söylenebilir. Vatanı bölmek, parçalamak ve yok etmek üzerine kurulmuş düşünceler hariç! Bizim çizgilerimiz çok net” ifadelerine yer verdi.

SEÇİM BEYANNAMESİNİ AÇIKLAYACAK
Seçim beyannamesi ve meclis üyesi adaylarının tanıtımı ile ilgili konuşan Başkan Yıldırım, “2 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te Karamürsel Kültür Merkezi’nde belediye meclis üyesi adaylarımızı tanıtarak, önümüzdeki 5 yılda hayata geçireceğimiz seçim beyannamemizi açıklayacağız. Yeni bir vizyonla ortaya çıkacağız. Gelecekte nasıl bir Karamürsel hayal ettiğimizi daha net görülecektir. Karamürsel’de korku imparatorluğu varmış. Kim kimden korkuyor? Herkes gönlünce gezebiliyor. İsmail Başkan baskı yapıyor imasına bürünüyorlar. 15 süre zarfında kimse İsmail Başkan bu baskıyı yaptı diyemez” ifadelerine yer verdi.

VATANDAŞ SİYASİ YAPIYI DA GÖRMELİ 
Canlı yayında son olarak Karamürsellilere “Vatandaş bize bakarken kişi ve kimlik olarak bizi görmeli” diyen Başkan Yıldırım,  “Vatandaşımız mensubu olduğumuz siyasi yapıyı, destekçilerini ve uzantılarını görmeli. Sadece İsmail Yıldırım değil burada, arkamda olan AK Parti, AK Partinin kurulduğu günden beri ülkeye kazandırdıkları, AK Partinin ittifak yaptığı MHP, MHP’nin Genel Başkanı ve onun duruşu. Vatandaşımız Cumhur İttifakı’nın adayı İsmail Yıldırım’a bakarken böyle bakmalı. Bizim karşımızdaki muhalefete bakarken geçmişte yapılanlar, kimlerle muhatap olduğuna bakın” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.