Başkentte Seyir Halindeki Otobüs Aniden Alev Aldı

Başkentte Seyir Halindeki Otobüs Aniden Alev Aldı

Ankara-Eskişehir yolunda,Ankara'dan hareket edip Balıkesir'e gitmekte olan yolcu otobüsü alev aldı.

Balıkesir’den Ankara’ya giden bir yolcu otobüsü Ankara’nın Polatlı İlçesi’nde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı alev aldı. Araçta çıkan yangın bir anda bütün otobüsü sardı. Yangını fark eden 5 kişi camı kırıp dışarı çıktı, kalan 33 kişi ise son anda kurtarıldı.

Polatlı'da yaşanan olayda,yolda seyir halindeyken otobüsün motor kısmı bir anda alev aldı.Nedeni anlaşılamayan yangın sonrası camı kırıp atlayan 5 kişinin vücudunda cam kırıklarından kaynaklanan yaralar olduğu belirtildi.Diğer 33 yolcunun sağlık durumlarının iyi olduğu fakat dumandan etkilendikleri gelen diğer açıklamalar arasında.

Yangından sonra bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için otobüse müdahale ettiler. Zorlukla kontrol alınan yangında can kaybı olmadı. Söndürme çalışmalarından sonra otobüsün kullanılamaz hale geldiği açıklandı. Sağlık ekipleri ise dumandan etkilenen yolculara oksijen takviyesi yaptı. Güvenlik güçleri söndürme işlemleri sırasında karayolunu bir süre trafiğe kapattı. Olay ile ilgili soruşturmalar başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.