Batman İl Milli Eğitim Müdürü  ‘Öğretmen Buluşmaları’ devam ediyor

Batman İl Milli Eğitim Müdürü ‘Öğretmen Buluşmaları’ devam ediyor

Batman İl Milli Eğitim Müdürü, “Öğretmen Buluşmaları” projesi kapsamında anaokulu öğretmenler ile bir araya geldi.

Batman İl Milli Eğitim Müdürü, “Öğretmen Buluşmaları” projesi kapsamında anaokulu öğretmenler ile bir araya geldi.
 

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, “Öğretmen Buluşmaları” Projesi kapsamında gerçekleşen toplantıların ikincisinde, anaokulu öğretmenleri ile bir araya geldi.

Öğretmenevi Toplantı Salonunda Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Şube Müdürleri Abdurrahman Kardaş, Beşir Tileği ve Milli Eğitime bağlı anaokullarından gelen öğretmenler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Aslan, projenin hedefini anlattı. Aslan; “İlimizde görev yapan yaklaşık 9 bin öğretmenle bir araya gelme imkânımız olmadığından, her okuldan öğretmenlerimizin kendilerini temsil etmek üzere seçtiği 2 öğretmenden oluşan, öğretmenlerimizi gruplar halinde burada misafir ediyoruz. Bu toplantılarda öğretmenler eğitim ile ilgili ne düşünüyor? Milli Eğitim Müdürlüğünden ne bekliyor? Okulların fiziki durumu ve materyal ihtiyacı nedir? Bu mevcut soruların çözümünü konuşacağız.” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Aslan, yaptığı açılış konuşmasının ardından, sözü toplantıya katılan öğretmenlere bıraktı. Öğretmenler sırasıyla karşılaştıkları problem ve çözüm önerilerini anlattılar.(İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.