Batman Üniversitesi öğrencileri Belediyeden otobüs istiyor

Batman Üniversitesi öğrencileri Belediyeden otobüs istiyor

Batman Üniversitesi öğrencileri, halk otobüslerinin Batı Raman Kampüsüne kadar gitmesi için Batman Belediyesi’ne dilekçe verdi.

Batman Üniversitesi öğrencileri, halk otobüslerinin Batı Raman Kampüsüne kadar gitmesi için Batman Belediyesi’ne dilekçe verdi.
 

Batman Üniversitesinde faaliyet gösteren İdeal Gençlik Topluluğu, üniversite öğrencilerin ulaşım sorunun giderilmesi ve belediye otobüslerinin Batı Raman Kampüsüne kadar gitmesi için başlattıkları imza kampanyasını dilekçe halinde belediyeye verdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Muhammed Enes İmir, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsüne belediye otobüslerinin gitmemesinden dolayı öğrencilerin mağdur olduklarını belirterek, bu nedenle imza kampanyası başlatıp, topladıkları imzaları dilekçe halinde belediyeye verdiklerini söyledi.

İmir, belediye yetkilileriyle yaptıkları görüşmede Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsüne en geç gelecek hafta en az 4 otobüsün gönderileceğini söylediklerini ifade etti.

İdeal Gençlik Topluluğu olarak kuruldukları günden bu yana üniversite öğrencilerinin maddi ve manevi sorunlarına çözüm aradıklarını dile getiren İmir, “Bugün de Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsüne Belediyenin otobüs seferleri başlatması için imza kampanyasıyla girişimlerde bulunduk. Topladığımız imzaları dilekçe halinde belediye yetkililerine teslim ettik. Belediyenin de buna olumlu baktığını ve en kısa zamanda sonuçlanacağının müjdesini verdi. Biz de buradan tüm üniversiteli kardeşlerimize müjde veriyoruz. En geç gelecek hafta en az 4 otobüsün Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsüne seferlerin başlatılacağının müjdesini aldık.” (M. Sait Çelik-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.