Batman'a Getirilen iki Kişilik Bisiklet İlgi Odağı oldu

Batman'a Getirilen iki Kişilik Bisiklet İlgi Odağı oldu

Batman’da ilk olan iki kişilik bisikletle şehir merkezini gezen Emin Bulut, çevreden yoğun ilgi aldı. İki kişilik bisikleti Batman trafiğinde gören vatandaşlar Emin Bulut’u durdurup bisikleti yakından inceledi.

Batman’da renkli etkinliklerle adından söz ettiren Turizm Tanıtım Derneği eski Başkanı Emin Bulut, Batman’a getirdiği iki kişilik bisikletle ilgi odağı oldu.
Batman’da ilk olan iki kişilik bisikletle şehir merkezini gezen Emin Bulut, çevreden yoğun ilgi aldı. İki kişilik bisikleti Batman trafiğinde gören vatandaşlar Emin Bulut’u durdurup bisikleti yakından inceledi. Emin Bulut sağlıklı bir yaşam için bisiklet kullanmaya dikkat çekmek için iki kişilik bisikleti Batman’a getirdiğini ve bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için şehit turu attığını söyledi. Sabah erken saatlerde ve akşama doğru bisikletle şehir turu attığını ifade eden Bulut, "kimse sağlık için egzersiz yapmıyor. Halkımız iki adımlık yoklu bile arabalarla kat ediyor. Batman bisiklet ekibi adı altında bir gurup kurduk. Bu 8 kişilik gurup ile her gün hem şehir merkezinde hem de tarihi antik kent olan Hasankeyf ilçesine kadar pedal çeviriyoruz. Halkımızı da bisiklet kullanmaya teşvik etmek için iki kişilik bisikletle geziyorum, hem eğlenceli hem de dikkat çekici oluyor" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.