Batman’da silahlı kavga: 1 ölü

Batman’da silahlı kavga: 1 ölü

BATMAN - Batman’da iki grup arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1 kişi ölürken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Batman’da iki grup arasında alacak verecek meselesinden çıktığı belirtilen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Batman Batı Raman Karayolu TEİAŞ karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarındaki meseleyi çözmek için üzere bir araya gelen iki grup alacak verecek meselesinden dolayı tartıştı. Çıkan tartışma kısa sürede yerini silahlı kavgaya bıraktı.

Kavgada, kafalarına mermi isabet eden Muhammed Yusufoğlu ile Nizam Yusufoğlu ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Özel bir hastaneye kaldırılan Nizam Yurtdoğan, yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, ameliyata alınan ağabey Muhammed Yusufoğlu’nun ise beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, incelemelerde bulunarak, olay yerinden kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.