Bayram Günü Konya'da Trafik Kazası:11 Yaralı

Bayram Günü Konya'da Trafik Kazası:11 Yaralı

Beyşehir-Konya karayolunun 9. kilometresinde İlhan M. (42) yönetimindeki 42 ZK 702 plakalı otomobil, Mescit mevkisinde Kadir Ç. idaresindeki 07 ALG 27 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, iki aracın sürücüsü ile otomobillerde bulunan E.M. (13), Şerife (31

Konya’nın Beyşehir ve Derebucak ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında, 11 kişi yaralandı.
Beyşehir-Konya karayolunun 9. kilometresinde İlhan M. (42) yönetimindeki 42 ZK 702 plakalı otomobil, Mescit mevkisinde Kadir Ç. idaresindeki 07 ALG 27 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, iki aracın sürücüsü ile otomobillerde bulunan E.M. (13), Şerife (31) ve İsmihan M. (68) ile Neslihan Ç. (56) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Derebucak ilçesinde meydana gelen kazada, beş kişi yaralandı. Antalya’dan Beyşehir istikametine giden Şeref K. yönetimindeki 07 AJJ 95 plakalı otomobil, Beyşehir-Akseki karayolunun 50. kilometresinde kontrolden çıkarak devrildi. Ters dönen araç içerisinden yaralı çıkarılan sürücü ve otomobildeki Nisa, Ayşe, Suda ve Fatma K. ambulansla kaldırıldıkları Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.