Bayram Öncesi Korkutan Tablo

Bayram Öncesi Korkutan Tablo

Alt yapı çalışmaları adeta Muş’ta hayatı durdurma noktasına getirdi. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yaşanan trafik sıkıntısı bayram ile birlikte karmaşanın daha da artacağının göstergesi olarak nitelendirildi.

Muş Belediyesinin en büyük hizmetlerinden biri olarak nitelendirilen alt yapı çalışmaları şehrin her noktasında devam ediyor. Başta şehir merkezindeki İstasyon Caddesi olmak üzere ana yollarda da devam alt yapı kazı çalışmaları zaman zaman aksaklıklara da neden olabiliyor. Sıcak havada devam eden çalışmalar, ekipleri zorlarken esnaf ve vatandaşlar da oluşan tozdan etkileniyor. Belediye iftaiye ekiplerinin daha sık yol sulama çalışması yapması gerekliliğine dikkat çeken vatandaşlar, trafik sıkılışlığından da ayrıca şikayetçi olmayı sürdürüyor. 

Belediye Başkanlığının çalışmaların güzergahı ile ilgili önceden duyuru yapmasının düzen açısından fayda getireceğine inandığını ifade eden vatandaşlar, belirsizlik nedeni ile zaman zaman trafiğin tıkanma noktasına geldiğine dikkat çekiyorlar. 

BAYRAM KALABALIĞI İLE BİRLEŞİRSE!.. 

Muş Şehir merkezinin bayramlarda olağan günlere oranla hem insan hem de araç sayısı olarak büyük artış yaşadığını dile getiren vatandaşlar, Kurban Bayramı öncesi yaşadıkları endişeyi dile getiriyor.

Kazı çalışmaları nedeni ile yolların zaman zaman tek şirete indiğini, Kurban Bayramı nedeni ile de araç saysısının artacağını öngördüklerini ifade eden vatandaşlar, “Her bayram zaten şehir merkezinde yoğun bir insan ve araç kalabalığı oluyor. Araç park yeri bulmak, olağan günlere oranla çok daha zor oluyor. Bu bayram, bu durum sanki daha can sıkıcı olacak gibi. Kazı çalışmaları nedeni ile birçok nokta kilitlenecek. Araçlar sadece belli güzergahları kullanabilecekler. Bu da artacak araç sayısı ile birlikte trafikte yoğunluğa ve kilitlenmeye neden olacaktır. Belediye Başkanlığı ve trafik ekiplerinin Kurban Bayramına özel bir çalışma yaparak sorunları asgariye indirmesi gerektiğini hatırtlatmak istiyoruz. Umarız, beklediğimiz kadar can sıkıcı bir durumla karşılaşmayız, ancak görülen o ki bayramda trafik çilesi bu yıl her seneki gibi olmayacak, daha da beter bir durum yaşanacak. Umarız, yetkililerimiz sesimizi duyar ve gerekli önlemleri alırlar.”diye konuştular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.